medrek.se

Audionom till Hörcentralen vid Östersunds sjukhus

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-10-02

Ansök nu

Audionom till Hörcentralen vid Östersunds sjukhus

Arbetsplatsbeskrivning

Hörcentralen i Östersund är en länsövergripande specialistverksamhet som ansvarar för hörseldiagnostik och hörselhabilitering/rehabilitering i Jämtlands län. På Hörcentralen arbetar idag audionomer, hörselvårdsingenjör, tekniker och medicinska sekreterare. Nu söker vi en legitimerad audionom.

I Hörselvården ingår också den Pedagogiska hörselvården som bemannas med hörselpedagoger, hörselvårdsingenjör och kurator.

Verksamheten ingår i område Ögon Öron, Syn och hörselrehabiliteringen, som för närvarande består av syncentralen, pedagogiska hörselvården, hörcentralen och tolkcentralen.

Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, vilket är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del.

I region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser.
Region Jämtland Härjedalen har en gemensam värdegrund där välkomnande, handlingskraftig och pålitlig är ledorden som vi arbetar efter. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika aktiviteter. I regionen är det relativt lätt att hitta en bostad och vi hjälper dig gärna med det från regionens sida.

Arbetsbeskrivning

Arbetet innehåller både diagnostik, hörselrehabilitering och servicebesök för personer i vuxen ålder, men viss del av arbetstiden kan också innefatta hörseldiagnostik i samarbete med öronmottagningen. Som audionom inom hörselvården vid Östersunds sjukhus har du ett nära samarbete med Öron-näsa-halsmottagningen samt pedagogiska hörselvården. Vi erbjuder dig ett spännande arbete med stora utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer

Legitimerad audionom, vi välkomnar både dig som är nyutexaminerad och dig med yrkeserfarenhet.

Som person har du lätt att skapa kontakt och kommunicera med människor. Du är ansvarstagande, noggrann och strukturerad. Du ser förändringar som en möjlighet. Arbetet bygger på ett stort engagemang, lyhördhet, en positiv grundinställning och en god kollegial gemenskap, vilket ställer krav på samarbetsförmåga och social kompetens.
Vi vill att du är lösningsorienterad och flexibel i arbetssätt samt intresserad av att vara med och utveckla och driva verksamheten framåt.
Vi förväntar oss att du har en hög servicekänsla och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård.

Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper.

Andra uppgifter

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Vi tillämpar kollektivavtal.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Dela detta jobb

Audionom till Hörcentralen vid Östersunds sjukhus

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård