medrek.se

Arbetsbeskriving

Personlig assistent

På Assistanspoolen arbetar vi med människor och här finns plats för både livsglädje och allvar. Assistanspoolen är ett privat omsorgsföretag som utför personlig assistans sedan 1994 då LSS (1993:387), lag om stöd och service till vissa funktionshindrade trädde i kraft.

Företaget har idag ca 80 kunder med olika behov. Det kan vara allt från barn till äldre människor. Assistanspoolens affärsidé är att leverera kvalitativ anpassad personlig assistans och att synliggöra och tillgodose varje persons unika behov. Våra kunder har varierande psykiska och/eller fysiska funktionsnedsättningar. Vi vill alltid att vårt bemötande ska utifrån från ett professionellt förhållningsätt från kompetenta och engagerade medarbetare. Glädje och omtanke ska spegla verksamheten. Vårt varumärke står för "Omtanke och värme" och detta genomsyrar vårt sätt att bemöta våra kunder och varandra. I vår verksamhet arbetar vi efter våra värdeord; TEKK - Tillit, Engagemang, Kompetens och Kommunikation. Värdeorden betyder mycket för oss, vad betyder de för dig?

Roll och uppgift:

Att arbeta som personlig assistent innebär att ingå i ett sammanhang och i ett samarbete som bidrar till att en annan människas vardag fungerar. Vi söker en personlig assistent till en kund i Lund. Tjänsten är en vid behovs anställning samt vikariat inför sommaren.

Mannen som är i behov av en ny assistent har en muskelsjukdom som begränsar hans rörlighet till höger hand. Han har även diabetes och track i halsen. Han har hjälpmedel som underlättar vid förflyttningar och vid lyft.

För övrigt finns det inga specifika krav på assistenterna, alla är välkomna.

Mannen spenderar mycket av sin tid vid dator men vill även komma ut lite mer. Detta kommer han att styra över själv.

Du som söker:

Att stödja en medmänniska i vardagen är en uppgift som kräver respekt, omtanke, kreativitet men också en humanitär livsinställning. Du som söker har en personlig trygghet och mognad som du har samlat på dig genom olika erfarenheter i livet. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom omvårdnad och/eller som personlig assistent. För att passa ihop med kunden tror vi att du är jordnära, empatisk och har förmåga att plocka fram ett humoristiskt perspektiv i vardagliga händelser.

Din ansökan ska innehålla dels ett CV och dels ett personligt brev där du beskriver varför du är intresserad av tjänsten, vem du är som person och vilka erfarenheter och utbildningar du har som är värdefulla i rollen som personlig assistent. Kunden ser gärna att du är vaccinerad mot Covid.

Intresserad?

Urval sker löpande och utvalda kandidater kommer kallas till intervju där du även skall ha med dig ett utdrag från belastningsregistret. Välkommen med din ansökan redan idag!

logga

Assistent till man i Lund, 50 %

Regioner
Utgår

2022-01-21

Ansök nu

Dela detta jobb