medrek.se

logga

Arbetsterapeut till slutenvård neuro

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-05-09

Ansök nu

Arbetsterapeut till slutenvård neuro

Arbetsterapeut till Arbetsterapin Paramedicinska sektionen 
På Arbetsterapin är vi 20 medarbetare som arbetar med patienter inom verksamhetsområdena: Hjärtkliniken, Internmedicin och Infektion, Medicinsk specialistvård, Neurologi samt Ortopedi. Vi tillhör en Paramedicinsk sektion som består av ca. 75 medarbetare fördelade på fyra olika enheter inom Arbetsterapi, Fysioterapi och Nutrition.

Nu söker vi en arbetsterapeutkollega till våra avdelningar inom verksamhetsområdet Neurologi.
Vi arbetar ständigt med att utveckla vår profession och vårt arbetssätt på sjukhuset och söker en personer som vill vara med i detta viktiga arbete.  

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna består av att träffa inneliggande patienter på olika avdelningar på sjukhuset. Det kan vara ADL-bedömning, hjälpmedelsbedömning och utprovning av hjälpmedel samt kognitiv bedömning.

Vi söker en arbetsterapeut som kan utföra bedömningar och behandlingar i samråd med patient samt med övrig personal på avdelningen.

Vi söker dig som gillar att arbeta i en kreativ miljö där din bedömning är viktig för patienten. Du behöver vara trygg att göra självständiga bedömningar och ibland arbeta under tidspress. Vi arbetar efter egna framtagna prioriteringar och hjälps åt i gruppen för att möta patientens behov av bedömningar inför utskrivning från sjukhuset.

Kvalifikationer: 
Krav: Legitimerad arbetsterapeut

Erfarenhet från arbete på akutsjukhus samt utbildning i kognitiv rehabilitering är meriterande.

Magister eller specialist inom arbetsterapi är meriterande liksom handledarutbildning.

Personliga egenskaper: 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom ansvarstagande, flexibilitet, effektivitet samt att vara intresserad av förbättringsarbete.

Dela detta jobb

logga
Arbetsterapeut till slutenvård neuro

Danderyds Sjukhus AB