medrek.se

Arbetsterapeut Semestervikariat Sommar 2023

Företag Habo kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Arbetsterapeut Semestervikariat Sommar 2023

Arbetsplatsen
Som vikarierande arbetsterapeut ingår du i vårt engagerade hälso- och sjukvårdsteam tillsammans med övriga sjukgymnaster, arbetsterapeuter, rehabassistent, sjuksköterskor och distriktssköterskor. Hälso- och sjukvårdsenheten ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser både i ordinärt boende och i särskilt boende. 

 

Arbetsuppgifter
Vi söker arbetsterapeut till kommunal verksamhet i särskilt och ordinärt boende under sommaren 2023. Vi erbjuder ett omväxlande, stimulerande och självständigt arbete i vår Rehabenhet tillsammans med medarbetare som har lång erfarenhet och bred kunskap. Arbetet innebär bedömningar, träning, utprovning av hjälpmedel, handledning till vårdtagare och personal samt övriga i yrket förekommande arbetsuppgifter. 

Dokumentation sker i Combine. 

Utifrån önskemål kan vi erbjuda möjlighet till brevidgång/introduktion under maj-juni. 

Kvalifikationer
Krav på arbetlivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Leg. arbetsterapeut. 
Vi söker dig som med positiv energi tar ansvar för din uppgift och som kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du kan arbeta självständigt och ta egna beslut. Du har empatisk förmåga och har lätt för att samarbeta med andra. 

B Körkort är ett krav

Anställningsvillkor
Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid. Sysselsättningsgrad enligt överenskommelse.
Tillträde: 2023-06-26. Tillträde enligt överenskommelse
Tidsbegränsat till: 2023-08-20
Antal platser: 1

Andra uppgifter
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar. 
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. 

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan. 
Ansökningshandlingar returneras ej. 

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2023-03-31
Arbetsgivarens referensnummer: 2022-452

Upplysningar
Mattias Hallman
Enhetschef Hälso och sjukvård
036-4428304
mattias.hallman@habokommun.se

Facklig företrädare nås genom kommunens växel 
036-442 80 00

Dela detta jobb

Arbetsterapeut Semestervikariat Sommar 2023

Habo kommun