medrek.se

Arbetsterapeut inom akutsjukvård, Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-10-12

Ansök nu

Arbetsterapeut inom akutsjukvård, Huddinge

Är du arbetsterapeut med intresse för akutsjukvård, forskning och utveckling? Lockas du av tanken att få jobba med vård i framkant samtidigt som du får arbeta med erfarna kollegor? Då är det kanske dig vi söker.

Vi erbjuder

  • Individuellt anpassad introduktion

  • Bred erfarenhet av arbete inom både slutenvård och öppenvård

  • Erfarna kollegor

  • Arbete i ett multidisciplinärt team, där alla har en viktig roll när det kommer till att ge patienten den bästa vården

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

Om tjänsten

Medicinsk enhet Arbetsterapi och fysioterapi har en viktig del i den vård som bedrivs inom Karolinska Universitetssjukhuset och hos oss arbetar både arbetsterapeut och fysioterapeuter. Som arbetsterapeut ingår du i team där du bidrar med din kompetens för att möta patientens behov av utredning och behandling. Dina insatser är en viktig del för att skapa förutsättningar för en säker planering av vårdtiden, säker utskrivning, minskad risk för återinläggning samt att utvärdera vårdresultat. Exempel på arbetsuppgifter är bedömning av ADL-förmåga, utprovning av hjälpmedel samt rådgivning till patient och anhörig.

Handledning av svenska och internationella studenter ingår som en naturlig del i din tjänst. I arbetsuppgifterna ingår också att bidra i utvecklandet av till exempel vårdprogram och arbetsflöden utifrån evidens och patientens behov. 

Inom verksamheten möter du engagerade och kunniga kollegor samt får möjlighet att arbeta i en stimulerande arbetsmiljö. Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete där du möter patienter med diverse sjukdomar och diagnoser och där du får möjlighet att både utvecklas i din yrkesroll samt utveckla ditt arbetsområde. Patientflödet kan inkludera patienter efter transplantation, med hjärta-kärlsjukdomar, eller post-kirurgiska patienter. I din vardag kommer du att arbeta nära fysioterapeuter och annan vårdpersonal. Teamarbete är en självklarhet hos oss.

Annonsen gäller en tillsvidareanställning där helgtjänstgöring kan förekomma.

Vi söker

Vi söker dig som tar initiativ och ansvar, trivs med att arbeta tillsammans med andra människor, och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi vill vi att du har mod att agera efter din egen övertygelse. Vidare måste du tycka om att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

  •  Legitimerad Arbetsterapeut. 

Meriterande:

  •  Specialistkompetens enligt specialistordning för arbetsterapeuter.

  • Magisterexamen.

  • Erfarenhet av att arbeta inom slutenvård. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Kvinnohälsa och hälsoprofessioner
Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Läs mer på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-kvinnohalsa-och-halsoprofessioner/.

Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner. Mer information om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-halsoprofessioner/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Sveriges arbetsterapeuter, Ingrid Berggren Telefon
08-51772021

Dela detta jobb

Arbetsterapeut inom akutsjukvård, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset