medrek.se

logga

Arbetsterapeut

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-08-09

Ansök nu

Arbetsterapeut

I vänliga och vackra Arjeplogs kommun ligger Sveriges största och fjällnära skärgård. Här har vi kortast restid till arbetet och samtidigt en storslagen natur runt hörnet. Här möts tiotusen år gammal kultur med innovativt näringsliv och forskning i världsklass. Vår fordonstestindustri och vår besöksnäring ger kommunen en internationell prägel.

Med invånarna i fokus ser vi till att det där självklara fungerar: en skola med god kvalitet, en omsorgsfull vård och en trygg livsmiljö.

Som arbetsgivare erbjuder vi dig ett utvecklande och meningsfullt arbete i en god gemenskap. Arjeplog, Àrjepluovve, är en samisk förvaltningskommun. Vi välkomnar därför särskilt sökanden med kunskaper i samiska språken och kulturen.

Beskrivning
Du kommer arbeta tillsammans med övriga medarbetare i hälso- och sjukvårdsenheten för att uppnå trygg och säker hälso- och sjukvård inom hemsjukvård och särskilt boende.

Som legitimerad arbetsterapeut kommer du att ansvara för bedömningar- och insatser samt hjälpmedelsförskrivning. Du ska även initiera, handleda och utbilda personal och anhöriga så att de arbetsterapeutiska insatserna anpassas efter individens förmåga och förutsättningar, vilket ställer krav på flexibilitet och uppfinningsrikedom. Samarbete med Regionen kan förekomma.

Kvalifikationer
Du är legitimerad Arbetsterapeut med förmågan att se helheten och kan samverka med andra yrkesgrupper. Du är självständig och kan fatta egna beslut gällande insatser. Vi dokumenterar i journalsystemet Treserva samt arbetar i andra datasystemet, därför är datorvana ett krav. Eftersom vi arbetar inom hela kommunen måste du ha körkort.
 

Övrigt
Tillträde enligt överenskommelse

Varaktighet tillsvidare

Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse

Provanställning kan komma att tillämpas

Vi tillämpar löpande rekrytering så vänta inte med din ansökan!

Kommunen ser positivt på om du även vill arbeta inom kommunens räddningstjänst som deltidsbrandman.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Heltid/Deltid

Tillträde

     Enligt överenskommelse

Löneform

     Månadslön

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100% eller enligt önskemål

Ort

     Arjeplog

Län

     Norrbottens län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/47

Kontakt

  • Åberg Görgen, enhetschef HSE, 0961-14189

Publicerat

     2021-06-01

Sista ansökningsdag

     2021-08-09

Dela detta jobb

logga
Arbetsterapeut

Arjeplogs Kommun - Hälso- och sjukvården