medrek.se

Är du sjuksköterska med intresse för högspecialiserad hematologisk omvårdnad med inriktning patientflöde leukemi?

Regioner
Utgår

2019-08-28

Ansök nu

Är du sjuksköterska med intresse för högspecialiserad hematologisk omvårdnad med inriktning patientflöde leukemi?

Vi erbjuder  

Patientområde (PO) Hematologi är Nordens största Hematologiska centra med cirka 250 medarbetare och tar emot patienter med alla former av blodcancer och icke-maligna hematologiska sjukdomar från Stockholmsregionen och Gotland. För oss är vård, forskning och utbildning lika viktiga delar i arbetet för att förlänga och förbättra livet för patienter med blodsjukdomar. Vi satsar på att bygga upp en omvårdnadsstruktur där aktuell forskning används för att utveckla det kliniska arbetet. Vår tro är att kompetent och stimulerad personal ger den bästa vården och därför är vill vi skapa utvecklingsmöjligheter för våra sjuksköterskor och undersköterskor.  

Verksamheten är organiserad i sluten- och öppenvård fördelat i fyra flöden: lymfom, myelom, leukemi & benmärgssvikt samt koagulation. Vi är lokaliserade i Solna, Huddinge och Danderyd  

Om tjänsten  

Vi utvecklar nu vår verksamhet i och med den nya organisationen och har lediga tjänster på vår slutenvårdsavdelning i Huddinge M71-73. Vi bedriver högspecialiserad hematologisk vård på dygnets alla timmar.  

Arbetet med hematologipatienter är stimulerande och har stor bredd. Du kommer att möta patienter i allt från akuta situationer av intensivvårdskaraktär till patienter i livets slutskede. I avdelningsarbetet ingår bland annat behandlingar såsom cytostatikabehandling, stamcellstransplantation och immunologisk behandling. En annan viktig del av arbetet är understödjande behandling, som till exempel transfusioner, infektionsbehandling och hantering av centrala infarter.  

Du kommer arbeta i en arbetsgrupp med positiv anda, stor kompetens och förmåga att dela med sig av sina kunskaper. Som sjuksköterska leder, planerar och organiserar du omvårdnaden kring patienten och samarbetar i team bestående av sjuksköterska, undersköterska, läkare och övriga hälsoprofessioner.  

Vi erbjuder dig ett introduktionsprogram som löper under ett år samt en personlig mentor. Det finns även möjlighet till betald specialistutbildning och utöver det fortlöpande internutbildningar. Vår tro på kompetent och stimulerad personal gör att vi ger våra patienter det absolut bästa omhändertagandet.  

Vi söker  

Vi söker dig som är en noggrann och ansvarskännande person, som kan arbeta självständigt likväl som i team. Arbetet med svårt sjuka patienter och deras anhöriga kräver stor personlig mognad och livserfarenhet. Vi lägger stor vikt vid det psykosociala stödet till patienter och deras närstående. Därför vill vi att du har god samarbetsförmåga och ett gott bemötande till patienter och medarbetare.  

Du behöver ha förmåga att hantera stress och snabba prioriteringar men också kunna sprida trygghet. Vi önskar också att du är en driven och engagerad person som är intresserad av fortlöpande kompetensutveckling.  

Vår vision är att tillsammans skapa världsledande hematologisk vård, forskning och utbildning, för att kunna ge våra patienter det bästa hematologiska omhändertagandet som går att få, varför våra värderingar som ansvar, medmänsklighet och helhetssyn även bör vara dina.  

Kvalifikationer  

Krav: Legitimerad sjuksköterska.  

Meriterande: Klinisk erfarenhet från hematologisk, onkologisk eller palliativ vård. Magister i onkologi. 

Varmt välkommen att söka! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

- Bevis om medicine doktorsexamen  

- Bevis om docentur   

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Klara Karlsson 
Omvårdnadschef
08-585 847 42
070-091 92 87

Linda Söderholm 
Omvårdnadschef
08-517 725 92
072-584 08 60

Fackliga representanter
Vårdförbundet: Christine Andersson 08-585 804 72

Dela detta jobb

Är du sjuksköterska med intresse för högspecialiserad hematologisk omvårdnad med inriktning patientflöde leukemi?

Karolinska Universitetssjukhuset