medrek.se

Anestesisjuksköterskor till Karolinska Universitetssjukhuset i Solna

Regioner
Utgår

2019-09-08

Ansök nu

Anestesisjuksköterskor till Karolinska Universitetssjukhuset i Solna

Är du en lagspelare med intresse för anestesisjukvård? Vill du arbeta med högspecialiserad vård i en händelserik och stimulerande miljö? Vi söker nu anestesisjuksköterskor till Solna!

På Karolinska Universitetssjukhuset i Solna bedriver vi anestesi- och operationsverksamhet inom ett flertal specialiteter.

Trauma- och akutoperation består av två områden:

 • Trauma, obstetrik och akutoperation - består av anestesi- och operationsverksamhet i samband med trauma, akut kirurgi, obstetrik, kärlkirurgi och interventionell verksamhet. Du kan läsa mer om och söka direkt till verksamheten här. Kia Rosberg berättar gärna mer för dig som är intresserad, 08-517 754 45.
 • Ortopedi, plastik och öppenvårdsoperation - består av anestesi- och operationsverksamhet i samband med ortopedi och plastikkirurgi. Om du vill höra mer så får du gärna kontakta Micael Zetterberg på plastikoperation, 0725-98 13 96, eller Hanna Lewén på ortopedoperation, 08-517 747 52.

Buk, neuro och ÖNH-operation består av två områden:

 • Bukoperation – består av anestesi- och operationsverksamhet inom högspecialiserad minimal-invasiv (t.ex. robot-assisterad) samt öppen abdominell kirurgi. Ring till Susanne Wagmo, 08-517 725 90, för att få veta lite mer.
 • Neuro och ÖNH-operation – här jobbar vi med högspecialiserad ÖNH-kirurgi med inriktning på cancer samt högspecialiserad neuroanestesi och neurooperation där Karolinska är ensam utförare i Region Stockholm. Tina Jonson, 08-517 708 08 berättar gärna mer om hur det är att jobba på neurooperation och Ann-Britt Johansson på ÖNH-operation når du på 08-517 773 72.

Du kan läsa mer om verksamheterna här, och klickar du här får du se en film med några av PMI:s anestesisjuksköterskor som berättar mer om sitt arbete!

Vi erbjuder

 • Möjlighet att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård i framkant. Vill du utvecklas som anestesisjuksköterska är det hos oss du ska vara! 
 • En arbetsplats med delaktigt och närvarande ledarskap, här blir du en del av ett inkluderande och omtänksamt team.
 • Personlig introduktion anpassad efter dina individuella kunskaper och behov. 
 • Tydliga utvecklingsmöjligheter. Vi har nyligen infört en kompetensstege som synliggör dina karriärvägar både utvecklings- och lönemässigt. Därtill finns möjlighet forska, utbilda och vidareutvecklas som biträdande universitetssjuksköterska och universitetssjuksköterska.

Tycker du att tjänsten låter intressant, men saknar boende i Stockholm? Vi har möjlighet att hjälpa dig med personalbostad under en övergångsperiod, så att du i lugn och ro kan finna dig till rätta och leta boende på plats.  

Vi söker

För oss är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete, att du samarbetar för att nå gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs. Därtill ser vi att du är trygg i dig själv, finner dig i en föränderlig vardag och klarar av att bibehålla ett gott humör vid press och motgångar. Självklart visar du respekt för patienten och ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med en specialistutbildning inom anestesisjukvård.

Vi ser fram emot att få veta mer om dig och även att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som anestesisjuksköterska!

Din ansökan ska innehålla:

 • CV
 • Personligt brev
 • Yrkeslegitimation
 • Bevis om specialistkompetens
 • Utbildningsbevis

Vår funktion inom Karolinska Universitetssjukhuset heter PMI (Perioperativ Medicin och Intensivvård) och är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativa vård och intensivvård för vuxna. Genom högkvalitativ och innovativ vård, starkt integrerad forskning och nära samverkan med övrig verksamhet bidrar PMI med specialistkompetens och metoder för bästa behandling av våra patienter.

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Susanne Wagmo 
Omvårdnadschef Buk Solna
08-517 725 90

Kia Rosberg 
Anestesi-ssk/OVC Trauma- och akutoperation
08-51775445
kia.rosberg@sll.se

Christina Jonson 
Omvårdnadschef Neurooperation
08–51770808
christina.jonson@sll.se

Hanna Lewén 
Omvårdnadschef Ortopedoperation
+46707348958

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Mira Nyberg, tel 08–585 80 352
Kommunal, Fredrika Holm, tel. 070-0856752
Vision, Pernilla Helmerssson, tel. 070-167 12 99
Läkarföreningen, Lars Gunnarsson, tel 08–517 701 25

Dela detta jobb

Anestesisjuksköterskor till Karolinska Universitetssjukhuset i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset