medrek.se

Samariten Ambulans expanderar i Stockholms Norra länsdelar!

Samariten Ambulans, som är en av Sveriges största ambulansaktörer, utökar verksamheten ytterligare i Stockholms norra länsdelar under 2019.

I Stockholms norra länsdelar finns Samariten idag på ambulansstationerna Sollentuna, Upplands Väsby, Märsta, Järfälla, Upplands Bro, Täby, Vallentuna, Åkersberga, Norrtälje och Hallstavik.

Det första halvåret 2019 utökar Samariten med en ny stationering i Rimbo. Vidare utökas med fler ambulanser i Järfälla, Sollentuna och Märsta (med placering Upplands Väsby). Då vi även sänker veckoarbetstiden samt tar bort jour för de som jobbar skift och även inför andra personalbefrämjande åtgärder, söker vi nu nya medarbetare!

Dagbil har en veckoarbetstid på 38,25 timmar per vecka och delat dygns bilar har 34,33 timmar per vecka. För mer information kring befattning och vilka stationer som söker personal se vår hemsida.

SÖKER DU ETT BETYDELSEFULLT OCH SJÄLVSTÄNDIGT ARBETE?

Ambulanssjukvård är ett betydelsefullt och viktigt arbete för dig som tycker om att arbeta med, och ständigt möta nya människor. Arbetet är varierande med fokus på att möta människor med varierande hjälpbehov. Vi söker nu nya medarbetare som vill vara med och skapa Sveriges bästa ambulanssjukvård!

Samariten erbjuder DIG:

  • Schemalagd rast

  • Överlappningstid vid skiftbyten

  • System för kvalitetssäkrad hemgång

  • Friskvård på arbetstid

Är du specialistsjuksköterska, sjuksköterska eller ambulanssjukvårdare? Vi söker både dig som redan arbetar inom sjukvården men även dig som är nyutexaminerad. Mångfald är viktigt och Samariten ser gärna sökande med varierande bakgrund och förutsättningar. Vi söker engagerade medarbetare som söker ett självständigt arbete som gör skillnad.

Om du känner att detta är något för dig är du välkommen med din ansökan till oss på Samariten!

Har du frågor? Tveka inte att ringa rekryteringsansvarig Eva Falk 070-9958980

Ambulanssjukvårdare

Företag Samariten
Regioner
Utgår

2020-12-31

Ansök nu

Dela detta jobb