medrek.se

Allmänspecialist till Väla Hälsocenter

Företag Prima Vård AB
Regioner
Kategorier
Utgår

2022-10-30

Ansök nu

Allmänspecialist till Väla Hälsocenter

Väla Hälsocenter är inne i en positiv utveckling och vi söker nu ytterligare en Allmänspecialist att ingå i läkarteamet tillsammans med tre andra specialister och tre ST-läkare. Vi har på senaste tiden vuxit med nya kompetenta kollegor och arbetsklimatet är på topp. Är du redo för nya utmaningar, att ingå i ett team bestående av engagerade chefer och kompetenta kollegor som värdesätter arbetsglädje? Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter:

Sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral. Patientmottagning med planerade och akuta besök, hembesök, rondarbete och hantering av digitala ärenden. I arbetet kan det även förekomma BVC-mottagning och rondarbete på särskilt boende. I rollen som specialistläkare hos oss ingår även handledning av läkarstudenter och AT-/ST-läkare. 

Arbetet innebär ett nära samarbete med samtliga professioner på mottagningen och du kommer att vara en viktig del i det fortlöpande förbättringsarbetet och utvecklingen av verksamheten. Du kommer att arbeta i par med sjuksköterska som håller koll på din väntelista, kallar patienter och hjälper dig i arbetet med dina listade patienter. 

Din profil:

Du är specialist i allmänmedicin, en positiv och engagerad person som eftersträvar god kvalitet i arbetet. Du har förmågan att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv med fokus på patienten och verksamheten. Vi ser gärna att du har en god kommunikativ förmåga och gott bemötande gentemot patienter och kollegor. Som person är du lyhörd för våra patienters behov och bemöter patienten med ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt. Du är stabil, har lätt att anpassa dig till olika situationer och har lätt för att samarbeta.

Vi erbjuder dig:

Hos oss hittar du ett komplett team av engagerade kollegor som eftersträvar utveckling, god tillgänglighet, kontinuitet och hög patientsäkerhet. Vi har en mycket god sammanhållning och högt i takt vilket vi eftersträvar att bibehålla. 

Väla Hälsocenter är en mysig vårdcentral belägen nära Väla köpcentrum med närhet till allmänna kommunikationsmedel och med god tillgänglighet till parkeringsmöjlighet precis utanför vårdcentralen.   

Anställning och ansökan:

Tjänstgöringsgrad samt tillträde kan diskuteras med rätt kandidat.

Tillträde enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:

Verksamhetschef Annette Davidsson 

annette.davidsson@primavard.se eller på 0721-943484

Om vårdcentralen:

Väla Hälsocenter är en vårdcentral med kvalité och bemötande i fokus och vi har i dagsläget ca 6 000 listade patienter. Personalgruppen består av ca 30 personer och vi har 3 allmänspecialister, 3 ST-läkare, AT-läkare, 2 fysioterapeuter, arbetsterapeut, dietist, diabetes- och astma/KOL sjuksköterska,  distriktssköterskor och allmänsjuksköterskor, undersköterskor, socionom (KBT, iKBT), rehabkoordinator, servicemedarbetare, medicinska sekreterare och receptionister. 

Vi har en filial, Väla Hälsa & Vaccin, på Väla köpcentrum som bemannas av sjuksköterskor och receptionister.

Vidare läsning:

https://primavard.se/vala-halsocenter

Varmt välkommen med din ansökan!

 
Med vänliga hälsningar, 
Annette Davidsson 

Verksamhetschef

Dela detta jobb

Allmänspecialist till Väla Hälsocenter

Prima Vård AB