medrek.se

logo

2 Sjuksköterskor till Vård och omsorgsboende på Enen dagtid samt eftermiddagstjänst.

Regioner
Utgår

2023-03-30

Ansök nu

2 Sjuksköterskor till Vård och omsorgsboende på Enen dagtid samt eftermiddagstjänst.

Verksamhetsbeskrivning 
Sök tjänsten som sjuksköterska i hemvården. Vi har fantastiska boenden och kollegor i Gällivare kommun!
Hälso- och sjukvården är organiserad i gemensam Avdelning för Hemvård som ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster i såväl ordinärt som särskilt boende.

Arbetsuppgifter
Som legitimerad sjuksköterska ansvarar du för hälso- och sjukvårdsinsatser i Vård och omsorgsboende.
I uppdraget ingår att samordna god vård och omsorg, där du är en del i teamarbetet runt den enskilde och dennes anhöriga. I uppdraget ingår även handledning i arbetsteamet. Ett roligt och utmanande arbete som du ständigt får utvecklas som sjuksköterska.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska, meriterande om du har vidareutbildning som är lämplig för uppdraget. Du ska kunna arbeta självständigt och kunna samarbeta med övrig personal inom arbetsteamet. Du ska ha intresse att utveckla verksamheten ser vi som viktigt. Du ska vara lösningsfokuserad och tycka om utveckla verksamheten. Du ska också vara lösningsfokuserad samt kunna se helhetsperspektivet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B körkort erfordras

Inom ramen för den nationella minoritetsspråkslagen är Gällivare kommun förvaltningskommun för samiska, meänkieli och finska. Kunskaper i något av dessa språk är meriterande vid ansökan om anställning i Gällivare kommun.   

Arbetstid/Varaktighet
Gällivare Kommun erbjuder en fantastisk arbetstidsförkortning till alla tillsvidareanställda sjuksköterskor inom Socialförvaltningen.
Vi söker tre heltidstjänster, båda tillsvidare. Två tjänster är dagtid och den andra tjänsten är en eftermiddagstjänst då man jobbar varannan vecka.            

Lön 
Individuell lönesättning

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.

Fackliga företrädare
Vårdförbundet 0970-818 000

Ansökan
Fortlöpande rekrytering sker

Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.

En arktisk småstad i världsklass. Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor nära 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser. Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Dela detta jobb

logo
2 Sjuksköterskor till Vård och omsorgsboende på Enen dagtid samt eftermiddagstjänst.

Gällivare kommun