medrek.se

Referenser

NU-sjukvården, Västra Götalandsregionen

Vi inom NU-sjukvården i Västra Götaland medverkade på Medreks första jobbmässa i Köpenhamn 25-26 augusti 2011. Vårt primära mål var att träffa danska sjuksköterskor för att fylla en del av vårt rekryteringsbehov. Alla arbetssökande på mässan var inte beredda på att flytta utomlands och flera hade frågor vi kanske inte dagligen får, såsom skattefrågor och regler för att jobba i annat land. Med oss från mässan hade vi en lista med potentiella kandidater och lyckades skapa ömsesidig attraktion hos flera vilket lett till en anställd hittills. Upplägget och arrangemanget var mycket gott och vi kan rekommendera andra landsting med behov att överväga Medreks jobbmässor i Köpenhamn för att nå dansk personal. 
CIMONA SJÖSTRAND, CHEF REKRYTERINGSENHETEN, NU-SJUKVÅRDEN, VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN

 

Universitetssjukhuset i Nordnorge

Vi är mycket nöjda med mässan i Köpenhamn. Vi kom i kontakt med alla typer av människor, unga, äldre, akademiker, lite erfarenheter, mycket erfarenheter och personer med många olika specialiteter. Det blev en bra blandning av människor. Några var ute efter fasta jobb, vissa ville ha vikariat och de flesta var intresserade av att jobba utomlands. Vi talade med många trevliga kandidater och jag är ganska säker på att några av dem så småningom flyttar till Tromsö. 
KIRSTI ALTMANN - RÅDGIVARE, HR ARBETSGIVARE SUPPORT, UNIVERSITETSSJUKHUSET I NORDNORGE TRUST, TROMSÖ

 

Poolia Life Science

Medrek har hjälpt oss på Poolia Life Science att hitta många kandidater inom området Life Science och då speciellt Laboratorieingenjörer. Vi har även fått en bra service och väldigt bra statistikrapporter och uppföljning på varje annons. Vi tackar Medrek för ett bra samarbete.JESPER KENNHOLT, PROJEKTLEDARE MARKNAD POOLIA

 

Capio S:t Görans Sjukhus

Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Medrek Rekrytering AB. Med hjälp av Medrek når vi vår målgrupp på ett snabbare och effektivare sätt.
OTTERSTAM HR KONSULT, CAPIO S:T GÖRANS SJUKHUS

 

Danderyds sjukhus

När jag gjorde mitt mediaval var jag medveten om att den roll jag sökte var svår att hitta.Genom att ha Medrek.se som partner i mitt sökande efter Läkarchef har jag upplevt:

  • god personlig service
  • förmåga att producera för oss som arbetsgivare en väl kommunicerande annons
  • Medreks engagemang för att göra allt för att hitta fram till rätt kandidat för rollen

KATRIN KOPP, PERSONALKONSULT
REHABILITERINGSMEDICINSKA KLINIKEN, DANDERYDS SJUKHUS

 

MedHelp AB

För oss är det viktigt att hitta kvalificerad personal till vår rådgivning och medarbetare med minst åtta års erfarenhet i sitt yrke. Genom att annonsera hos Medrek ser vi ett resultat av att kommunikationen når rätt målgrupp snabbt och enkelt. Medrek ger oss arbetsgivarprofilering till rätt målgrupp, kvalificerade kandidater, goda råd och ett professionellt bemötande. 
GERD FORNANDER, REKRYTERINGSANSVARIG MEDHELP

 

FIRST MED

En av First Med´s grundvärderingar handlar om att hitta medarbetare och samarbetspartners ”som vill lite mer”. Det är viktigt för oss! De företag som vi väljer att arbeta tillsammans med skall ha samma inställning. Det tycker vi absolut att Medrek har! De vill mer, gör mer och ger oss verktyget att hitta den kompetens vi söker.
CHARLOTTE PANTZAR HUTH, MARKNADSKOORDINATOR
FIRST MED

 

Nordic Health Economic Research AB

När jag skulle annonsera och söka efter Scientist funderade jag på om Medrek.se kunde vara rätt media-kanal för oss. Det visade sig vara helt rätt satsning. Jag har fått flera kvalificerade kandidater, god service och bra bemötande. Vid nytt rekryteringsbehov är Medrek.se ett självklart val – mitt i prick.
INGELA BJÖRHOLT,
PHD NORDIC HEALTH ECONOMIC RESEARCH

 

Dignus Care

Dignus care har nå ved flere anledninger hatt gleden av å delta på Medreks jobbmesser. Siste messe var 26/27 januar i København. Her dukket det opp 200 sykepleiere og spesialsykepleiere. Vi har kun postitive ting å si om Medreks messer. Det gir oss en unik mulighet til å kunne kommunisere direkte med sykepleierne på en helt annen måte en vi er vant til tidligere.

Sykepleierne som kommer op disse messene kommer godt foreberedt, og vi kunne tilby enkelte jobb allerede på stedet. 

Jeg anbefaler Medreks messer på det varmeste, og Dignus Care kommer til å delta på disse messene også i fremtiden.
THOMAS INGEBRIGTSEN, SALGSSJEF DIGNUS CARE - MEDICAL CARE AS

 

Tandvårdsgruppen Markaryd

Det viktigaste för mig när jag skulle rekrytera en ny Tandläkare var att hitta rätt person till vår klinik i Markaryd. Jag bestämde mig för att välja Medrek för min rekrytering även denna gång. Jag visste att hanteringen var enkel och att jag kom snabbt ut till just den målgrupp jag ville nå. Jag har fått goda råd och bra service och flera kandidater att välja mellan. Min erfarenhet av medrek är engagerade rådgivare och en väl fungerande media-kanal.
GÖRAN GISELSSON, KLINIKCHEF, TANDVÅRDSGRUPPEN I MARKARYD

 

Norrköpings Kommun

Jag bestämde mig för att använda Medrek´s kanal när jag sökte legitimerade sjuksköterskor i våras. Resultatet var till belåtenhet, och jag kunde rekrytera i tid denna gång. Nu har jag sett till att ha direkt tillgång till Medrek´s tjänster, där den snabba kontakten med exakt den målgrupp jag söker är avgörande, när jag ska rekrytera framöver. Att man dessutom gärna hjälper till och kommer med synpunkter på hur annonsmaterialet kan utformas på bästa sätt är ett välkommet extra plus i kanten!
AINA ÅHLÉN, OMRÅDESCHEF ÄLDREOMSORGEN
NORRKÖPINGS KOMMUN

 

Göteborgs stad, SDF Högsbo

Efter att ha anlitat Medrek för en snabb åtkomst till den målgrupp av kandidater jag är ute efter, ser jag att - förutom att jag fått ett större antal sökanden - att fler än vad som är vanligt har specialistutbildning. Dessutom har de en större geografisk spridning än tidigare. I detta fall har ansökningar kommit från t ex Kungsbacka, Stenungsund och Stockholm.
TITTI SANDKVIST, ENHETSCHEF HEMSJUKVÅRDEN 
GÖTEBORGS STAD , SDF HÖGSBO

 

Nordlandssykehuset Bodø

Vi bruker Medrec.no fordi vi da får eksponert oss og annonsert i hele Norden. Responsen, spesielt fra Sverige, har vært bra, og vi har gjennom Medrec klart å rekruttere vanskelig rekrutterbare yrkesgrupper. Samarbeid og oppfølging har vært upåklagelig, og vi følger oss meget godt ivaretatt.
NORDLANDSSYKEHUSET PSYKIATRI 
VIGDIS BENITEZ - PROSJEKTLEDER

 

Landstinget i Uppsala län

Har sedan januari 2007 valt oss som enda partner på internet för rekrytering av vårdpersonal.

 

Stockholms läns landsting

Gjorde våren 2003 en upphandling av Internetrekryterare i syfte att spara pengar från print och fann att vi var den enda aktör som uppfyllde kraven.

 

Århus Sygehus

Vi valgte at samarbejde med Medrek fordi, der skulle ske noget nyt. Rekrutteringssituationen har i et stykke tid været svær, og derfor var vi nødt til at prøve og gribe tingene lidt anderledes an, og det har Camilla og Jesper været rigtig gode til at hjælpe med. Samarbejdet fungerer rigtig godt. 

Camilla og Jesper er gode at sparre med og til at komme med nogle nye og gode ideer, som er nemme at få sat i gang. Det betyder rigtig meget for os, at det faktisk bare kører af sig selv og ikke giver ekstra arbejde. Vi begynder nu at se de gode resultater af samarbejdet, og det er rart at se, det bærer frugt.

LINDA BRØNDBERG PHARAO
HR LØN OG PERSONALE,
ÅRHUS UNIVERSITETSHOSPITAL · ÅRHUS SYGEHUS

 

Skanderborg Kommune

Det er en win win situation, idet vi får mindst det samme antal kvalificerede ansøgere til ledige stillinger efter samarbejdet med MEDREK med mindre arbejdsindsats og for færre midler end tidligere udtaler Malene Blæsberg, kontraktchef for aktivitet- og træning i Skanderborg Kommune. Desuden får vi også ansøgere fra Tyskland som noget nyt. 

Vi har i Fagsekretariatet Ældre i Skanderborg Kommune oplevet opstarten og samarbejdet med MEDREK meget professionelt og i en meget behagelig dialog og atmosfære. Der har været lydhørhed overfor ønsker og ændringer. Vi følger naturligvis samarbejdet nøje og er i løbende dialog med kontrakcheferne omkring stillingsopslag og ansøgertallet. 

UDTALELSE FRA JONNA ALBERTSEN / SKANDERBORG KOMMUNE

 

HCL International

Medrek has opened up an entirely new market for HCL International throughout the Scandinavian countries. Our Account Manager, Ellen always goes the extra mile for us and is invested in the success our business. 

In the short time we have been working with Medrek, we have had tremendous success, delivering a steady stream of high-calibre candidates. 

Further, advertising on Medrek has boosted our brand awareness across the Scandinavian countries, helping us to launch into this new and exciting market. 

We look forward to working with Medrek again in 2010. 

KATARINA FORS
RECRUITMENT CONSULTANT
UK NURSES & DOCTORS DIVISION (SCANDINAVIA)
HCL INTERNATIONAL 
LONDON

 

PPD

When we had a number of high quality candidates to recruit in a short timeframe - we chose to turn to Medrec. Their advisor gave one to one consultation on our needs, was flexible to our changing needs and offered some great ideas on how to better promote our needs in the Scandinavian and Northern European markets. We saw positive results within 24 hours of launching our openings. I’m hopeful this will continue to be a boost for us and look forward further positive results.
CAROLINE BRETT
EMEA RECRUITMENT MANAGER
HUMAN RESOURCES
CAMBRIDGE, UK

 

Prime bemanning och rekrytering

Samarbetet med Medrek är effektivt och tydligt.
Medrek bidrar på ett mycket tydligt sätt till vårt mål om att tillhandahålla vårdpersonal till ett stort antal kunder över hela landet. Vidare får vi snabb och professionell service som vi och våra uppdragsgivare värdesätter högt.
CAMILLA ANDERSSON 
BEMANNINGSANSVARIG PRIME BEMANNING OCH REKRYTERING

Andra återkommande kunder är exempelvis:

- Poolia
- Adecco Medical & Science
- Astra Zeneca
- Proffice Care
- Previa
- DocMorris Apotek
- Vårdbolaget TioHundra
- Pharma Relations
- Recip
- UsIL
- UMAS
- Landstinget Blekinge
- Landstinget Halland
- Landstinget Norrbotten
- Färöarnas sjukvårdsområde
- Bornholms kommun
- Oslo Kommun
- Sygehuset Asker o Baerum
- Köpenhamns kommun
- Novo Nordisk
- Sygehus Nord
- Barchester Healthcare
- IMS Recruitment
- Ålands hälso- och sjukvård
- Skandinavisk Hälsovård