medrek.se

Unilabs erbjuder tjänster inom laboratoriemedicin och bild- och funktionsdiagnostik till öppen och sluten sjukvård. Våra tjänster kännetecknas av hög kvalitet, säkerhet och service. Unilabs har idag ca 1300 medarbetare men vi växer ständigt. De största yrkesgrupperna är biomedicinska analytiker, röntgensjuksköterskor och läkare med specialistkompetens inom radiologi eller laboratoriemedicin.

Att arbeta på Unilabs innebär att förstå att vårt jobb inte bara är att producera testresultat. Vi tillhandahåller verkliga, användbara svar för våra patienter och vårdgivare. Vårt arbete förändrar livet direkt till det bättre, vilket vi ser som ett fantastiskt privilegium och något värt att arbeta för.

På Unilabs får du göra skillnad – på riktigt! Det arbete vi utför dagligen är början på miljontals viktiga behandlingsbeslut. Alla våra medarbetare har en viktig sak gemensamt; den inneboende viljan att ge bästa förutsättningar för vård till varje enskild individ. Vi som jobbar på Unilabs ser det som ett fantastiskt privilegium att få göra det varje dag vi går till jobbet. Var med oss i det viktiga arbetet att ge rätt svar som ger rätt behandling och som påverkar människors liv till det bättre!

På Unilabs präglas vår kultur av CARE BIG där vi kombinerar stort medicinskt kunnande med stor mänsklig omtanke. Vi tror på att varje medarbetares kompetens, drivkraft och engagemang bidrar till en företagskultur präglad av CARE BIG. Där vi alla uppmuntras och påminns om att vårt slutliga mål innebär att hitta rätt svar som hjälper till att förbättra människors liv. Vi strävar efter arbetsplatser där vi förstår våra kunders och patienters behov, vågar prova nya saker, lockar fram det bästa ur våra varandra samt arbetar helhjärtat efter att göra skillnad på riktigt.

Bransch

Radiologi och laboratoriemedicin

Anställda

1300

Huvudkontor

Solna

Webbplats
Unilabs
Sociala medier

Unilabs i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Unilabs

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor