medrek.se

  Region Blekinge

Varje dag skapar vi livskvalitet för Blekinges invånare och växtkraft för länet. Vi leder utvecklingen för ett attraktivt Blekinge och vi arbetar för att bidra till att göra Blekinge till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Våra ansvarsområden är hälso- och sjukvård, tandvård, folkhälsa, regional tillväxt, infrastruktur, kollektivtrafik, kultur och bildning.

Som anställd hos oss har du ett betydelsefullt arbete där du medverkar till att människor mår bättre och därmed får högre livskvalitet. Glädjen och tillfredsställelsen som kommer av att hjälpa invånare och patienter är sådant som våra medarbetare lyfter fram när de talar om sina arbeten. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Förmodligen är det därför som nära nio av tio medarbetare hos oss rekommenderar sin arbetsplats. Som medarbetare i Region Blekinge får du en attraktiv arbetsgivare och en livsplats som kan erbjuda dig det bästa av många världar. Som medarbetare i Region Blekinge får du en attraktiv arbetsgivare och en livsplats som kan erbjuda dig det bästa av många världar. Här har du som arbetar hos oss alltid närheten till mäktigt hav, mustig skog, energifylld stad och bejakande landsbygd. Det möjliggör en kvalitativ fritid som väntar dig så fort du avslutat arbetspasset.

Fokus på kompetensutveckling

Region Blekinge har en generös och uppmuntrande inställning till vidareutbildning.

  • Som tillsvidareanställd medarbetare har du möjlighet att få ersättning för olika påbyggnadsutbildningar genom vårt centrala utbildningsanslag. Vilka utbildningar det gäller grundar sig på den kompetens regionen har behov av för att säkerställa en god hälso- och sjukvård.

  • Du som är legitimerad sjuksköterska har möjlighet att söka en utbildningsanställning. Om du blir antagen till utbildningen och får en anställning vid den aktuella specialistverksamheten, varvar du studier med kliniskt arbete med bibehållen lön.

  • Vi har ett omfattande chefsutvecklingsprogram för dig som vill gå vidare i karriären som ledare.

  • Du kan erbjudas kompetens- och karriärutveckling via både interna och externa utbildningar – utifrån verksamhetens behov.

Förmåner
Introduktion, friskvård och generös vidareutveckling är bara några av förmånerna för dig som jobbar hos oss. Här https://regionblekinge.se/jobb-och-utbildning/att-jobba-i-region-blekinge/formaner.html kan du läsa mer om dina förmåner som anställd hos Region Blekinge.

Lediga jobb hos oss
Söker du nya utmaningar? Chansen är stor att du hittar ett eller flera spännande jobb hos oss, välkommen att läsa mer och ansöka här https://regionblekinge.se/jobb-och-utbildning/lediga-jobb.html

Grafik över fördelningen av olika yrken i Region Blekinge.

Bransch

Hälso- och sjukvård

Anställda

3 000

Huvudkontor

Karlskrona

Webbplats
Region Blekinge
Sociala medier

Region Blekinge i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Region Blekinge

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor