medrek.se

Vi tar hand om vården

Sedan vi började bemanna vårdbranschen för över tio år sedan har vårt fokus varit tydligt – att ta hand om vården. Det gör vi genom att sätta rätt kompetens på rätt plats, och ta hand om våra konsulter.

Bemanning med det lilla extra

För att verkligen trivas med ett jobb krävs det där lilla extra. Att ha bättre personalvård, ge större frihet, och vara en arbetsgivare som bryr sig lite mer. Det är nyckeln till vår framgång. Vi försöker alltid bli ännu bättre på vårt jobb och fortsätter sträva efter att vara det bästa bemanningsbolaget i branschen – både för våra konsulter och arbetsplatserna de bemannar.

Vår ambition

Vår affärsidé är att ”tillhandahålla kompetent och lyhörd personal till vårdgivare vars uppdrag är att bedriva omsorgsfull och effektiv vård.”

Nyckeln till vår framgång är att vi tar hand om våra konsulter. Sedan vi startade 2009 har vårt fokus varit tydligt – att ta hand om vården. Så du kanske är vår konsult, men vi jobbar för dig.

Vad som är viktigt för oss på Medcura

Vi är inte ensamma på marknaden. Vi har många konkurrenter som kan erbjuda samma slags jobb till samma betalning som vi. Den delen är förstås viktig, men det är inte allt. För att trivas med ett jobb krävs mer och för att både våra konsulter och kunder ska samarbeta med oss lång tid framåt så krävs något mer. Vi vill vara det mest omhändertagande konsultbolaget. Med frihet och flexibilitet tar vi hand om dig inom vården.

Mår personalen bra blir vården bättre

Att välmående vårdpersonal gynnar alla är vi helt övertygade om. Därför ser vi till att du får rätt förutsättningar för att ta hand om dig själv och dina patienter på bästa sätt. Du bestämmer själv över din tid och ger oss ditt önskeschema, oavsett omfattning.

Välkommen att söka nytt jobb som Sjuksköterska, Undersköterska, Läkare, Sjukgymnast, Fysioterapeut eller något annat inom vård och omsorg!

Bransch

Vårdbemanning

Anställda

25

Huvudkontor

Stockholm

Webbplats
Medcura
Sociala medier

Lediga jobb från Medcura

Operationssjuksköterska till Uppsala

Uppsala - 33 dagar kvar

Läs mer

Anestesisjuksköterska till Uppsala

Uppsala - 33 dagar kvar

Läs mer

IVA-sjuksköterska till härliga Örnsköldsvik

Örnsköldsvik - 3 dagar kvar

Läs mer

Röntgensjuksköterska till Jämtlands huvudstad

Östersund - 3 dagar kvar

Läs mer

Sjuksköterskor till Strängnäs kommun

Strängnäs - 33 dagar kvar

Läs mer

Psykiatrisjuksköterska till beroendeenhet i Norrköping

Norrköping - 3 dagar kvar

Läs mer

Röntgensjuksköterska till Sundsvall

Sundsvall - 3 dagar kvar

Läs mer

Fysioterapeut till privat klinik i Stockholm

Stockholm - 3 dagar kvar

Läs mer

Psykiatrisjuksköterska till slutenvård i Norrbotten

3 dagar kvar

Läs mer

Vad säger våra medarbetare?

Andreas Fredholm

Läkare

"Medcura är en otroligt bra arbetsgivare. Det finns en lojalitet gentemot varandra som inte finns på alla platser inom mitt yrke idag."

Medcura i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Medcura

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor