medrek.se

  Instacura AB

Om oss

InstaCura bygger på intresse, kunskap och relationer. Tillsammans med våra läkare och sjuksköterskor gör vi den svenska sjukvården bättre och mer tillgänglig varje dag. Vår strävan är att vara vårdens bästa arbetsgivare. Det administrativa teamet i InstaCura består av konsultchefer med lång erfarenhet av arbete inom vården samt vårdbemanning. Huvudkontoret är beläget vid Vaksala torg i Uppsala varifrån vi bemannar kommuner och landsting i hela landet. Vi har vuxit till en etablerad aktör och idag sysselsätter InstaCura hundratals läkare och sjuksköterskor. Framgångskonceptet är enkelt, vi erbjuder bra uppdrag, bra löner och bra bemötande.

Välkommen till oss!

Vårdbemanning – en ny värld med möjligheter

Som sjuksköterska eller läkare lever du i en helt ny värld av möjligheter. Din legitimation gör att du kan arbeta vart och när du vill. Med så många möjligheter inom vårdbemanning i Sverige är det lätt att välja fel. Vi vill hjälpa dig att välja rätt.

Vi väljer arbetsplatser som erbjuder bra arbetsmiljö och sund belastning. Vi strävar efter att både du och arbetsplatsen ska må bra. På så vis bygger vi goda och hållbara relationer med vårdgivare och konsulter, vilket är framgångsfaktorn för att hjälpa den svenska sjukvården.

Välj en trygg arbetsgivare

Vi har insett att vårdbemanning inte enbart handlar om högre lön, tjänstepension och bättre arbetsvillkor. Faktum är att våra läkare och sjuksköterskor i lika stor utsträckning söker en trygg arbetsgivare. Ett vårdbemanningsföretag som de vet kommer leverera exakt rätt uppdrag för just dem under lång tid framöver. Du får en personlig kontaktperson hos InstaCura som du när som helst kan vända dig till och som guidar dig till rätt uppdrag.

Bransch

Personaluthyrning

Anställda

-

Huvudkontor

Uppsala

Webbplats
Instacura AB
Sociala medier

Lediga jobb från Instacura AB

Allmänsjuksköterska

Bollnäs - 37 dagar kvar

Läs mer

Ambulanssjuksköterska

37 dagar kvar

Läs mer

Anestesisjuksköterska

Umeå - 37 dagar kvar

Läs mer

Barnmorska

Sundsvall - 37 dagar kvar

Läs mer

Barnsjuksköterska

Sundsvall - 37 dagar kvar

Läs mer

Distriktssjuksköterska

Malmö - 37 dagar kvar

Läs mer

Intensivvårdssjuksköterska

Gällivare - 37 dagar kvar

Läs mer

Operationssjuksköterska

Gällivare - 37 dagar kvar

Läs mer

Psykiatrisjuksköterska

Hudiksvall - 37 dagar kvar

Läs mer

Vad säger våra medarbetare?

Johanna Vilmusenaho

Sjuksköterska

Frida Ahlström

Sjuksköterska

Soran Laylani

Läkare

"Jag valde InstaCura för det vänliga och professionella bemötandet av mig som konsult. Mitt intryck av InstaCura: Kunskap om branschen, fixar roliga uppdrag, uppriktig omsorg om konsulterna".

"Det som är viktigt för mig när det gäller bemanningsföretag är trygghet, god personlig kontakt, positivitet och glädje - det finns hos InstaCura".

"Det är snabbt, enkelt och smidigt att jobba med InstaCura. Alltid duktiga och tillgängliga konsultchefer. Intrycket av InstaCura är att det är tryggt och skönt att alltid få snabb kontakt och återkoppling".

Instacura AB i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Instacura AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor