medrek.se

  GHP Specialty Care AB

GHP är en svensk sjukvårdskoncern som bedriver både öppen och slutenvård i Norden och Förenade Arabemiraten. Våra kliniker är fokuserade på en enskild patientgrupp vilket leder till högre kvalitet, effektivitet och patientsäkerhet.

Våra kliniker fokuserar på kvalitet, kontinuitet och effektivitet och vår övertygelse är att detta växer ur en hög grad av specialisering. Vi tror helt enkelt på att ju mer du gör något, desto bättre blir resultatet. Ju större patientgrupper med liknande specifika åkommor, desto skickligare blir våra redan från början mycket kunniga vårdteam. Därför fokuserar alla våra kliniker på en enskild patientgrupp med målet att vara ledande inom denna specialitet – ”Kvalitet genom specialisering”.

Vår ambition är att våra kliniker ska var attraktiva arbetsplatser för professionell vårdpersonal som vill bedriva och utveckla vård i världsklass. Vi vill kunna erbjuda våra medarbetare en arbetsplats där man får möjlighet att arbeta med de bästa inom sitt område.

Då rätt medarbetare är avgörande för att vi skall lyckas uppnå våra mål, strävar vi efter att anställa de absolut bästa. Man skall både vara riktigt kunnig inom sitt område och en bra lagspelare. Vi har höga förväntningar på våra medarbetare att anamma GHPs ledord och värderingar. Det innebär att våra medarbetare ska vara teamorienterade, och beredda på ett effektivt arbetstempo. Vi förväntar oss även hög specifik kompetens, vilket innebär att ständigt hålla sig uppdaterad på den senaste utvecklingen och forskningen inom sitt område.

Bransch

Hälsa & Sjukvård

Anställda

500+

Huvudkontor

Göteborg

Lediga jobb från GHP Specialty Care AB

Operationssjuksköterska till GHP Ortho Center Göteborg

Göteborg - 6 dagar kvar

Läs mer

Undersköterska till Stockholm Spine Center operation, vikariat

Upplands Väsby - 18 dagar kvar

Läs mer

Operationssjuksköterska till GHP Ortho Center Göteborg

Göteborg - 9 dagar kvar

Läs mer

Anestesisjuksköterska till Stockholm Spine Center

Upplands Väsby - 9 dagar kvar

Läs mer

Undersköterska till operationsavdelning

Göteborg - 25 dagar kvar

Läs mer

Missa inga lediga jobb från GHP Specialty Care AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor