medrek.se

Vill du förbättra vårdsverige med oss?

Achimas uppdrag är att arbeta förebyggande med hälsa och erbjuda en lättillgänglig och trygg sjukvård. Det har vi haft förmånen att göra sedan år 2004. Idag driver vi flera vårdcentraler samt rehabenheter runt om i landet, alla med samma hälsofrämjande inriktning och samma målsättning att med arbetsglädje och bra bemötande få vara vårdgivaren i just din vardag.

Genom vår ledstjärna – vi förbättrar vårdsverige vill vi erbjuda våra cirka 75 000 listade patienter en lättillgänglig och trygg sjukvård med det bästa bemötandet. Idag driver vi totalt 10 vårdcentraler, rehabenheter och specialistläkarvård runt om i landet. Vår affärsidé är att erbjuda människor den bästa möjliga vården. I detta arbete är våra medarbetare vår viktigaste resurs.

Vad får du när du jobbar hos oss?

  • En familjär arbetsmiljö med hög arbetsglädje

  • Goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet att påverka

  • En gedigen introduktion med tvådagarsutbildning i The Achima Way i Karlskrona

  • Trygghet i ett bolag med god ekonomisk stabilitet

Vår arbetsfilosofi kallar vi The Achima Way vilket innebär att vi förbättrar vårdsverige. The Achima Way går ut på att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och vara stolt över sitt arbete. Både medarbetare och hela vårdcentraler ska sticka ut med det som gör dem unika. Det handlar också om ett förhållningssätt att alltid ge både kollegor och patienter samt deras anhöriga ett extra bra bemötande.

Vill du lära känna oss mer? Besök oss gärna på sociala medier: Linkedin, Facebook och Instagram.

Läs mer om våra lediga tjänster här: jobb.achima.se

Bransch

Primärvård (hälso- och sjukvård)

Anställda

300

Huvudkontor

Karlskrona

Webbplats
Achima Care AB
Sociala medier

Vad säger våra medarbetare?

Björn Siösteen

Chefläkare, specialist i allmänmedicin och internmedicin

Albin Lundqvist

Fysioterapeut

På Achima Care lägger vi stor vikt på god och säker vård. Som chefläkare är det ytterst mitt ansvar att se till att du och dina kollegor har rätt verktyg och förutsättningar för detta.

Genom strukturerat arbetssätt och tydligt fokus på patientsäkerhet driver vi vården framåt, mot det vi upplever är vår viktigaste uppgift; Att göra vårdsverige bättre.

Vi har fantastisk vård i vårt land men vi står inför stora utmaningar, inte minst inom primärvården. Vi behöver ställa om mot en mer personcentrerad och Nära Vård.

Vårt sätt att bidra till detta är att jobba i enlighet med våra värdeord: Ansvar, Stolthet, Arbetsglädje, Bemötande och att Sticka ut.

Arbeta hos oss så hjälps vi åt att göra vårdsverige bättre!

 

 

 

 

 

Det bästa med att jobba på Achima är helt klart att man alltid har roligt på jobbet. Arbetsglädje är för mig otroligt viktigt och det finns det gott om hos oss. Jag gillar även att man fåt ta mycket eget ansvar och styra över sitt eget arbete. Min arbetsplats värnar också om att jag som medarbetare ska få växa både som människa och i min profession.

Achima Care AB i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Achima Care AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor