medrek.se

Pricksäker rekrytering av personal

För de allra flesta företag är medarbetarna och den kompetens de besitter den allra viktigaste resursen. Rätt person på rätt plats ger de ekonomiska förutsättningar och konkurrensfördelar som krävs för att vara branschledande, och det är just det som är styrkan hos oss

Lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig och berättar mer!

Nedan finner du ett urval av våra nöjda annonsörer

Norrköpings Kommun

Norrköpings Kommun

Jag bestämde mig för att använda Medrek´s kanal när jag sökte legitimerade sjuksköterskor i våras. Resultatet var till belåtenhet, och jag kunde rekrytera i tid denna gång. Nu har jag sett till att ha direkt tillgång till Medrek´s tjänster, där den snabba kontakten med exakt den målgrupp jag söker är avgörande, när jag ska rekrytera framöver. Att man dessutom gärna hjälper till och kommer med synpunkter på hur annonsmaterialet kan utformas på bästa sätt är ett välkommet extra plus i kanten!

AINA ÅHLÉN, OMRÅDESCHEF ÄLDREOMSORGEN
NORRKÖPINGS KOMMUN

Stockholms läns landsting

Stockholms läns landsting

Gjorde våren 2003 en upphandling av Internetrekryterare i syfte att spara pengar från print och fann att vi var den enda aktör som uppfyllde kraven.

Capio S:t Görans Sjukhus

Capio S:t Görans Sjukhus

Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Medrek Rekrytering AB. Med hjälp av Medrek når vi vår målgrupp på ett snabbare och effektivare sätt.

OTTERSTAM HR KONSULT, CAPIO S:T GÖRANS SJUKHUS

FirstMed

FirstMed

En av First Med´s grundvärderingar handlar om att hitta medarbetare och samarbetspartners ”som vill lite mer”. Det är viktigt för oss! De företag som vi väljer att arbeta tillsammans med skall ha samma inställning. Det tycker vi absolut att Medrek har! De vill mer, gör mer och ger oss verktyget att hitta den kompetens vi söker.

CHARLOTTE PANTZAR HUTH, MARKNADSKOORDINATOR
FIRST MED

Onrec är nordens ledande annonsering, rekrytering och employer branding leverantör inom skola och sjukvård. Våra välkända varumärken har funnits i branschen sedan 2001. Vårt mål är att leverera expertis inom olika områden av strategisk kompetensförsörjning.

Onrec är byggt kring värdeorden – professionalism, engagemang och effektivitet. Vi har ett viktigt uppdrag vi arbetar mot, leverera rätt kandidat till rätt arbetsgivare – varje dag.

Onrec AB är en del av NetJobs Group AB, noterat på Nasdaq OMX First North.

Kom i kontakt

Behöver Ni rekrytera snabbt och enkelt?
Kontakta oss så berättar vi på vilket sätt vi kan hjälpa just er!

Varför välja Onrec

Hos oss når du exakt rätt kandidater
Hos oss når du exakt rätt kandidater

Vi har mer än 500 olika yrkeskategorier och specialiteter inom vårt sajtnätverk, vilket innebär att din annonsering når ut till exakt rätt målgrupp, med den kompetens du eftersöker.

Annonsen publiceras även hos våra partners
Annonsen publiceras även hos våra partners

Förutom direktexponering mot våra besökare och utskick till er exakta målgrupp, publiceras er annons även på våra partnersajter, vilket ger maximal exponering och gör att ni snabbt når ut till en stor mängd attraktiva arbetssökanden.

Samlat på ett ställe
Samlat på ett ställe

Alla intresserade kandidater leds in till er annons, vilket ger er bästa möjliga överblick över rekryteringen. Vi levererar kostnadsfritt statistik över hur många som läst annonsen, ansökt om tjänsten, tipsat en vän och hur många som klickat sig vidare till er webbplats. Ni kan med andra ord mycket enkelt mäta utfallet av er annonsering.

Våra produkter

Platsannons

Vi publicerar er annons och mailar ut den till er specifika målgrupp. Annonsen ligger sedan sökbar på Onrecs sajtnätverk i upp till 30 dagar.

Kontakta oss
Arbetsgivarpresentation

Syftar till att marknadsföra er som arbetsgivare för att på lång sikt attrahera nya medarbetare. Presentationen länkas samman med platsannonserna för att kandidater ska kunna läsa mer om er.

Kontakta oss
Sociala medier

Att synas i sociala medier kan ge mycket tillbaka. Vi jobbar aktivt med att exponera jobbannonser mot relevanta målgrupper i sociala medier.

Kontakta oss
Profilannons

Utöver den vanliga platsannonsen kan vi ta fram en snyggt utformad profilannons åt er. Profilannonsen mailas också till er målgrupp, vilket ger er dubbel exponering och lockar ännu fler kandidater att söka tjänsten. Profilannonsen bidrar även till en ökad kännedom om ert företag. Utformningen anpassas helt efter er företagsprofil.

Kontakta oss
Våra mässor

Onrec arrangerar arrangerar några av Sveriges största jobbmässor, varje år.
Här samlar vi engagerade utställare från marknadens hetaste arbetsgivare. Jobbsökande har möjlighet att mingla med framtida arbetsgivare och lyssna på spännande föredrag från några av våra utställare på plats. Mässan erbjuder ett utbud av utställare från hela Sverige, som söker personal till både fasta tjänster och vikariat.

Kontakta oss
Avtalskunder

Som avtalskund får ni automatiskt alla era jobbannonser hämtade från önskade webbsidor, och publicerade på Onrecs sajtnätverk.

Kontakta oss