medrek.se

Hej nu försöker jag med nya tag.

Lena

Ja det var ett tag sedan ca 7 mån sedan sist. Kände att det var samma saker jag skrev hela tiden. Jag har nu slut på min semester och börjar jobba nu på tisdag. Det ska bli skönt att komma in i vanorna igen och träffa arbetskamraterna. Jag ska få en ny chef och det ska bli sännande och se om hon kan röra om i grytan. Det behövs men det är inte säkert hon får gehör för sina ideér det är lite tufft att komma in i chefs fållan.

Min semester är till enda och jag tycker det är för sent att ha semester så långt in i augusti när man bara ska vara kvar här i Sverige. Alla är tillbakas och semester pulsen är slut samt att sol och bad tog slut. Jag har fått lite gjort här hemma städat och kastat saker som bara ligger och samlar damm, målat och tapetserat om i köket och målat om en byrå. Min katt Missan har varit hos min mamma och haft det skönt men jag tror att hon tycker som jag bort bra men hemma bäst. Missan är lite rädd och är en hittekatt som trivs bäst när allt är lungt och skönt. Det är helt okej att matte busar och skrämmer henne då har man har läget under kontroll.

Lena